Agrosan Dry Des

Agrosan Dry Des er et hygeiene middel i pulverformat, beregnet for de dyreeiere som husdyrproduksjoner som ønsker et tørrprodukt til den faste daglige eller ukentlige rengjøringsrutinen.
Les mer...

Jodopax RTU

Jodpax RTU er ferdig blandet jodspray klar til bruk. Jodopax RTU er en antiseptisk jodoppløsning for huddesinfeksjon og desinfeksjon av mindre sår og rifter.
Les mer...

PDF

Jodopax Vet

Konsentrat av jod som skal fortynnes før bruk. Jodopax vet. har en kraftig og hurtigvirkende effekt på bakterier, sopp, sporer og virus.
Les mer...

PDF

Kruuse Blue-Spray

Blue Spray desinfisering. Sår rens til desinfisering av sår og rifter hos hester, svin, kveg, hunder og katter. Velegnet ved kastrasjon av smågris.

DESINFEKSJON

Desinfeksjon betegner behandling av lokaler, materiell eller personer med fysiske eller kjemiske midler for å eliminere risiko for overføring av smitte. Dette innebærer ikke at alle mikroorganismer fjernes eller drepes, men at mengden av potensielt patogene mikroorganismer reduseres så mye at smitterisiko elimineres. Som desinfeksjon regnes også behandling av luft og vann for å hinder spredning av smitte. Desinfeksjon er det midterste leddet i triaden: Rengjøring – desinfeksjon – sterilisering.